BİNGÖL / MERKEZ - Cumhuriyet Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

May

Bingöl Okuyor projesi kapsamında okulumuz öğrencisi Yaren Irmak Dayaklı yazar Cengiz Aytmatov’un “Elveda Gülsarı”adlı eserini yorumladı. Öğrencimize ve emeği geçen öğretmenlerimiz Alkan Karkaş ve Ahmet Erdoğan’a teşekkür ederiz.

Mrt

Ortaokul kademesinde yapılan "Genç Nida" Kur'an-ı Kerim'i Güzel okuma yarışmasında okulumuz 7.sınıf öğrencisi Ecrin Bozkır il 1.si olmuştur. Öğrencimizi ve emek veren öğretmenlerimizi tebrik ederiz.

Mrt

Okul Sporları Müsabakalarında (Bocce) yıldızlar kategorisinde şampiyon olan okulumuz il dışında yapılacak olan grup müsabakalarında ilimizi temsil etmeye hak kazandılar. Öğrencilerimizi ve emek veren eden eğitimi öğretmenimiz Rukiye YÜCEL'i tebrik ederiz.

Mrt

"Genç Nida Kur'an-ı Kerim'i Güzel okuma" yarışmasında okulumuz öğrencisi Şuheda Sofuoğlu il 1.si olmuştur. Öğrencimizi ve emek veren tüm öğretmen arkadaşlarımızı tebrik ederiz.

Ock

Bocce Raffa branşında toplamda 40 sayı alıp  sadece 4 sayı kaybederek skorda da kendini ispatlayıp nağmağlup şampiyon olan okulumuz öğrencilerinden İrem Arin Mersin ilinde yapılacak olan Türkiye Genç Bayan Tekler müsabakalarında ilimizi temsil etmeye hak kazanmıştır.

Ock

Okul sporları dart genç kızlar müsabakalarında okulumuz 2.lik elde etmiştir.

Ock

İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz ile İl Müftülüğü işbirliğinde düzenlenen Naat Yarışmasında İl 1.si olan okulumuz öğrencisi Fatma Zehra Arıkız ile teşvik ödülünü almaya hak kazanan öğrencimiz Ebrar Zühre Bozkurt ödüllerini bugün aldılar. Öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Ara

Okulumuzun Sosyal Etkinlik Kurulu tarafından" Yerli Malı Kutlaması" düzenlendi. Öğrencilerimizin katkılarıyla zenginleşen kutlamada öğretmen ve öğrencilerimiz oldukça keyifli anlar yaşadı.

Yerli Malı Yurdun Malı Herkes Onu Kullanmalı

Tüm yurtta 12-18 Aralık tarihinde kutlanan eski adıyla Yerli Malı Haftası, yeni adıyla Tutum, yatırım ve Türk malları haftası öğrenciler tarafından etkinliklerle anılacak.

İnsanların parasını, malını eşyalarını, zamanını ve sağlığını gerektirdiği gibi koruması ve kullanmasına tutumlu olmak denir.
Tutumlu insan eşyasını, malını düzenli ve temiz kullanır. Zamanını boşuna harcamaz. Kendisine ve çevresine yararlı işlerle geçirir gününü. Böylece kötü alışkanlıklardan da kurtulur. Mutlu ve güvenli olur

Yalnızca kendimize ait olanı değil, elektriği, suyu, yiyecekleri, okulda kullanılan eşyaları, bize ait olmayan eşyaları kendimizinmiş gibi özenle korumalıyız. Topluma ve arkadaşlarımıza ait olan eşyalara zarar vermemeliyiz.

Öğrencileri tutumlu davranmaya ve Türk Malı ürünler almaya yönlendiren yerli malı haftasının amacı eğitim yoluyla bireyleri bilinçlendirip toplumun refahını ve ekonominin gelişerek ülke kalkınmasının sürekliliğini sağlamaktır. Bu amaçla okulumuzda yerli malı haftası düzenlendi.

Ara

Gazeteci Yazar Dursun Ali TAŞÇI okulumuzu ziyaret ederek öğrencilerimize Eğitim ve Hayat konulu bir konferans verdi. Katkılarından dolayı   Gazeteci Yazar Dursun Ali TAŞÇI'ya teşekkür ederiz.

Ara

"Bingöl Okuyor"Projesi kapsamında Vali Kurtuluş Şişman Türk Ortaokulu koordinatörlüğünde Ortaokul öğrencileri arasında düzenlenen mektup yarışmasında okulumuz 7.sınıf öğrencisi Beyza Gende il 1.si olmuştur.Ögrencimizi ve emek veren öğretmenlerimizi tebrik ederiz.

Ara

Okulumuz PDR öğretmeni Naciye Çağırman 10.Sınıf öğrencilerimize alan seçimi konusunda seçim pusulası etkinliği uygulayarak bilgilendirme seminerleri verdi.Derğerli öğretmenimize teşekkür ederiz.

Ara

Okul sporları kapsamında bugün "Genç Kızlar" kategorisinde yapılan Bowling müsabakalarında okulumuz Bowling takımı il 1.si olarak grup müsabakalarında ilimizi temsil etmeye hak kazandı. Takımımızı ve Beden Eğitimi öğretmenimiz Rukiye VAROL'u tebrik ederiz.

Ara

Bingöl Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Moleküler Biyoloji Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Lütfü BEHÇET'i okulumuzun 9. sınıf öğrencileri ile buluşturduk. Değerli hocamıza davetimize icabetinden ötürü çok teşekkür ederiz.

Kas

Öğretmenler günü atkinlikleri kapsamında Türkiye genelinde "Öğretmen Olmak" temalı lise öğrencileri arası düzenlenen şiir yarışmasında okulumuz 11. sınıf öğrencisi Fatma Zehra ARIKIZ "Bana Maviyi Anlat"adlı şiiriyle Türkiye 1.si oldu.

Öğrencimizi ve emek veren öğretmenlerimizi tebrik ederiz.

Kas

ARA TATİL KAMP PROGRAMI