Ekm

Temel Eğitim Ortak Sınavları Konu Soru Dağılım Tabloları (Ortaokul)

Millî Eğitim Bakanlığı Ölçme ve Değerlendirme Yönetmeliği 9 Eylül 2023 tarihinde yayımlanarak yürürlüğe girmiştir. Yönetmelik'te ülke, il/ilçe ve okul genelinde ortak yazılıların yapılacağı; il/ilçe ve okul genelinde gerçekleştirilecek ortak sınavların ise il sınıf/alan zümreleri ve Ölçme Değerlendirme Merkezi Müdürlüklerince hazırlanacak konu soru dağılım tabloları çerçevesinde uygulanacağı belirtilmiştir.

Ekm

2023-2024 Eğitim-Öğretim yılı 1. dönem okul genelinde yapılacak ortak sınavlar için konu soru dağılım tabloları aşağıda tablo halinde yayımlanmıştır.

Ekm

İl genelinde yapılan Cumhuriyet ve Türkçemiz konulu deneme yarışmasında okulumuz öğrencilerinden İrem ARIN birinci olmuştur. Öğrencimizi ve danışman öğretmenimiz Alkan KARKAŞ'I tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Ekm

Okul Aile Birliği  Genel Kurulu Toplantısı Selahattin Eyyhubi İmam Hatip Lisesi Konferans  Salonunda Yapıldı.

Ekm

İl Milli Eğitim Müdürlüğünün il genelinde uyguladığı efor projesi kapsamında dereceye giren öğrencilerimizle değerlendirme toplantısı yapıldı.

Ekm

TÜBİTAK Bilim Söyleşileri kapsamında Bingöl Üniversitesi Dr. Öğretim Üyesi Bayram YURT tarafından okulumuz öğrencileri ile "BESLENMEDE ALTIN PRENSİPLER" söyleşisi gerçekleştirildi.

Ekm

Ortaokul ve Lise kademesi 1.Dönem 1. Sınav Programımız.

Ekm

5-A ve 5-B SINIFLARIMIZIN VELİ TOPLANTISI OKUL MÜDÜRÜMÜZ AHMET GÖKMEN BAŞKANLIUĞINDA YAPILDI.

Eyl

Çeşitli üniversitelerden okuyan okulumuz mezunlarını tecrübe paylaşımından bulunmaları için 12. sınıf öğrencilerimizle buluşturduk.

Eyl

Millî Eğitim Bakanlığı tarafından geliştirilen ve UNESCO'nun da iş birliği ile hazırlanan Ortaöğretime Uyum Programı okulumuza yeni yerleşen öğrencilere yönelik gerçekleştirildi

Haz

Okulumuzda düzenlediğimiz kermes ile topladığımız yardım paraları ile Milli Eğiitm Bakanlığının "ÇEDES" Projesi kapsamında kardeş okulumuz olan Adıyaman Sincik Alınacak İmam Hatip Ortaokulu için hazırladığımız kitap kolilerini bugün kardeşlerimize teslim ettik.

Haz

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü'müzün "Vakti Kuşanmak" Etkinliği kapsamında düzenli olarak 5 vakit namazı kılmaya başlayan öğrencilerimizi il dışı (Diyarbakır) gezisiyle ödüllendirdik.

May

Din Öğretimi Genel Müdürlüğünün OKU-YORUM Projesi okulumuzda uygulanmaktadır.

May

Okulumuz da ÇEDES projesi kapsamında Adıyaman Sincik Alancık İmam Hatip Ortaokulu (kardeş okulumuz) için yürüttüğü yardım kampanyası kapsamında kermes etkinliğimizi gerçekleştirdik.

May

5. SINIFLARA ÖĞRENCİ SEÇME SINAVI 21 HAZİRAN 2023 ÇARŞAMBA GÜNÜ SAAT 11:00 DE YAPILACAKTIR.

Sınav Giriş Ücreti 50 TL'dir.

Sınav soruları 4. sınıf konularından hazırlanacaktır.

Matematik                -    15  Soru

Fen Bilimleri            -    15  Soru