İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Abdulhaluk ÇAKAN başkanlığında EFOR Değerlendirme Toplantımızı yaptık.

Medeniyet Tasavvuru Okulu Kurucusu Mütefekkir Yusuf KAPLAN okulumuzu ziyaret etti.

"Bir derdin varsa varsın. Bir derdin yoksa dert sensin. Bir derdin varsa dünya kurarsın." diyen Mütefekkir Yusuf KAPLAN okulumuz öğrencileri ile çok verimli bir söyleşi gerçekşeltirdi.

Kıymetli hocamıza katkılarından ötürü teşekkürler ederiz.

II. Dönem Öğretmenler Kurulu Toplantısı okulumuz Bilişim Teknolojileri Sınıfında yapıldı.

Ock

Yoğun bir eğitim–öğretim döneminin daha sonuna geldik ve karnelerimizi dağıttık.

Ock

Okul rehber öğretmeni tarafından 10. sınıf öğrencilerimize yönelik alan ders seçimi konusunda bilgilendirme yapıldı. Öğrencilerin doğru karar vermesi için ilgi ve yetenek testleri uygulandı.

Ara

il Milli Eğitim Müdürlüğümüzün Erasmus hareketliliği kapsamında okulumuz müdürü Ahmet GÖKMEN, İngilizce Öğretmeni İlknur BÜNÜL ve 5 öğrencimiz 2-8 Aralık 2023 tarihinde Almanya Düsseldorf'a yapılan işbaşında eğitim ve gezi programına katıldılar.

Ara

2023-2024 Eğitim-Öğretim yılı 1. dönem  okul genelinde yapılacak 2. ortak sınavlar için konu soru dağılım tabloları aşağıda tablo halinde yayımlanmıştır.

Ara

Temel Eğitim Ortak Sınavları Konu Soru Dağılım Tabloları (Ortaokul)

Millî Eğitim Bakanlığı Ölçme ve Değerlendirme Yönetmeliği 9 Eylül 2023 tarihinde yayımlanarak yürürlüğe girmiştir. Yönetmelik'te ülke, il/ilçe ve okul genelinde ortak yazılıların yapılacağı; il/ilçe ve okul genelinde gerçekleştirilecek ortak sınavların ise il sınıf/alan zümreleri ve Ölçme Değerlendirme Merkezi Müdürlüklerince hazırlanacak konu soru dağılım tabloları çerçevesinde uygulanacağı belirtilmiştir.

Ara

Okulumuz ortaokul ve lise öğrencileri ve öğretmenleri ile birlikte özel eğitim uygulama okulu ziyaret edildi, özel eğitim gören çocukların hayatını kolaylaştırmaya yönelik farkındalık oluşturmak amacıyla okul ziyareti gerçekleştirildi.

“Engelli bireye saygı, insanlığa saygıdır” sloganıyla hareket eden öğrencilerimiz ziyaret esnasında öğrencilerle vakit geçirerek ve ikramda bulunarak sohbet ettiler.

Ara

Dilimizin Zenginlikleri Projesi Kapsamında En İyi Cümle / En iyi Afiş Yarışmasında okulumuz 9. sınıf öğrencisi Merve AZAK İl Üçüncülüğünü elde etmiştir öğrencimizi ve emeği geçen öğretmenlerimizi tebrik ederiz.

Ara

Okulumuz Rehberlik Servisi tarafından organize edilen Meslek Tanıtım ve Kariyer Günleri etkinliğine Bingöl Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümünden Bölüm Başkanı Doç. Dr. Nuh Alparslan, Öğretim Üyesi Mücahit ÇALIŞAN ve bölümden iki öğrenci 11. sınıf ve 12. sınıf öğrencilerimize geleceğin meslekği olan Bilişim Teknolojileri alanında meslek tanıtımı yaptılar. Bizler ile yaptıkları iş birliğinden dolayı teşekkür ederiz.

2023 YLSY Tanıtım Afişi

Ara

Filistin'de İsrail'in zulmüne maruz kalan ve zor günler geçiren Müslüman kardeşlerimize maddi ve manevi destek sağlamak amacıyla okulumuz genelinde  kasım ayının sonuna kadar maddi yardım kampanyası oluşturduk Her sınıfımıza bir adet kumbara bıraktık  ve bu kapsamda toplanan bağışı  Türkiye Diyanet Vakfına ulaştırdık.

Tüm öğrenci ve velilerimize teşekkür ederiz.

Ara

6.Sınıflarla , İsrail’in saldırılarından zarar gören Filistinlilere destek olmak amacıyla düzenlenen  etkinlikten kareler .

Kas

Öğrencimiz İrem Arin "Cumhuriyet ve Türkçemiz" konulu deneme yarışmasında "Bir Asrın Emaneti" adlı eseri ile Türkiye 2.cisi seçilmiştir. Öğrencimizi ve Emek veren Alkan KARKAŞ hocamızı tebrik ederiz.