Mesleki uygulama çalışmaları

Mezun Öğrencilerimiz Okulumuzda

Kas

11.11.2021 tarihinde okulumuzun konferans salonunda okul davet edilen Bingöl Üniversitesi Psikoloji Bölümü Öğretim Üyesi Ahmet ALKAYIŞ tarafından konu ile ilgili paylaşımlar yapılmıştır.

Kas

İlimizin ekonomik sosyal, kültürel ve coğrafi özellikleri dikkate alınarak sene başı öğretmenler kurulu toplantısında 12 Sosyal Kulüp oluşturulmuş ve her kulübe 2 danışman öğretmen tayin edilmiştir.

Kas

Bingöl Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Psikoloji Bölümü Öğretim üyelerinden Dr. Öğr. Üyesi Ahmet ALKAYIŞ tarafından 11 Kasım 2021 tarihinde okulumuzun konferans salonunda  " Sınav Kaygısı, Etkili Ders Çalışma ve Motivasyon" konulu seminer verildi. Okul idaremizin katkılarıyla düzenlenen seminere öğrenci ve öğretmenlerimiz yoğun ilgi gösterdi.

Kas

Değerler Eğitimi çalışmaları kapsamında, Kasım ayı değeri olan "Vatan Sevgisi" konulu "Akıncı" belgeseli tüm kademelerde ilgiyle ve dikkatle izlendi.

Ayrıca; okulumuz panosu Değerler Eğitimi Kulübü öğrencileri tarafından hazırlandı.

Son olarak ;

Yahya Kemal Beyatlı'nın "Akıncı" ve "Süleymaniye' de Bayram Sabahı" adlı şiirleri öğrencilere ezberlemeleri için dağıtıldı.

Kas

Uzun süre okulumuzda Müdür Yardımcısı olarak görev yapan ve ekim ayında Diyarbakır'da vefat eden Vedat ATEŞ hocamızın kabrini okulumuz öğretmenleri ve öğrencileri ile ziyaret ettik. Mehruma Allah'tan rahmet dileriz.

Kas

8. sınıf ve 12. sınıf öğrencilerimize yönelik moral ve motivasyon gezisi.

Ekm

İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzün il genelinde başlattığı EFOR Projesi kapsamında okulumuz 7. ve 8.sınıf öğrencilerine deneme sınavı uygulandı.

Ekm

Okul Aile Birliği  Genel Kurulu Toplantısı Okulumuz Spor Salonunda Yapıldı.

Ekm

12.sinif öğrencilerimize üst öğrenim kurumlarının tanıtılması ve motivasyon gezisi

5.sıflarımızın Kur'an-ı Kerime Geçme Töreni Yapıldı

Ekm

İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Yusuf TOKUŞ ve İl Milli Eğitim ARGE Birimi Proje Koordinatörü Alparslan KARGIN okulumuz öğretmenlerine Koçluk Sitemi, Kitap Okuma Etkinliği, Tubitak Projeleri ve Teknofest Projeleri hakında bilgilendirme yaptılar.

Eyl

Din Öğretimi Genel Müdürlüğümüzün iamam hatip okullarında çalışan öğretmenlerin mesleki gelişimini desteklemek, öğretmenlere kodlama ve tasarım odaklı beceriler kazandırmak amacıy ile başlattığı HİSAR PROJESİ kapsamında okulumuz robotik Kodlama atölyesine sundukları maddi destekten dolayı sayın genel müdürümüze ve maddi desteğin sunulmasında bizlere aracılık eden Sayın İl Milli Eğitim Müdürümüze şükranlarımızı sunarız.

Eyl

Okulumuz Personellerine yönelik İl Milli Eğitim Müdürlüğü İş Sağlığı ve Güvenliği uzmanı Samet ŞEKERCİOĞLU tarafından Covid 19 bilgilendirme semineri verildi.