BİNGÖL / MERKEZ - Cumhuriyet Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

Eyl

12. sınıf öğrencilerimize yönelik YKS rehberliği yapıldı.

8. ve 12. Sınıflarımızın Veli Toplantısı Yapıldı

Eyl

Muharrem ayı münasebetiyle  her yıl okulumuzca idrak edilen" Aşure Günü" geleneksel hale getirilerek bu yıl 5. Aşure Günü etkinliği büyük bir katılımla yapıldı.

Eyl

Bingöl il Milli Eğitim Müdürlüğü  AR-GE    Birimi tarafından hazırlanan "İstiklal  Marşı 'nın 100. Yılında 100 Etkinlik  Projesi " kapsamında okulumuzda  düzenlediğimiz  "Asım 'ın Neslinden Akif'e Mektup" Yarışması sonucu dereceye giren öğrencilerimize ödüllerini  törenle verdik.

Eyl

5. Sınıf Öğrencilerimizin Oryantasyon (Uyum) Eğitimi Yapıldı.

Eyl

Valimiz Sayın Kadir Ekinci, Üniversiteye giriş sınavlarında dereceye giren öğrencilerimizi makamında ağırlayarak ödüllendirdi.

2021 YKS'DE YERLEŞME BAŞARIMIZ

Eyl

İsteğe bağlı iller arası yer değişlik iliği sonucunda il dışına ataması yapılan okulumuz  Felsefe Öğretmeni Filiz GÜNEŞ ile il içinde ataması yapılan Rehber Öğretmenimiz Emrullah Çağlayan'a okulumuza yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür plaketi verilmiştir.

ASIM ' IN   NESLİNDEN MEHMET AKİF ' E  MEKTUP   YARIŞMASI

"  İstiklal Marşı ' nın 100. Yılında 100 Etkinlik " kapsamında  okulumuzda  lise ve ortaokul  seviyesi olmak üzere iki ayrı kategoride  düzenlediğimiz   " Asım 'ın   Neslinden Mehmet Akif ' e Mektup  " yarışmamız  sonuçlanmıştır.

Seçici kurulumuz toplanarak  yarışmaya katılan öğrencilerin eserlerini  değerlendirmiş ve her iki kategoride ilk üç dereceye girmeye hak kazanan öğrencilerimizi  tespit etmiştir.

Ortaokul seviyesinde  sıralama:

1.       Beyza GENDE                     Asım 'ın   Neslinden  Mektup

2.       Ravza  Gül  KÖÇER             Mehmet Akif ' e Mektubum Var

3.       Yağmur BERK                     Pek Kıymetli  Mehmet Akif ' e

Lise  seviyesinde  sıralama:

1.       Fatma Zehra  Arıkız                Akif ' e Mektup

2.       İrem Arin                             Asım ' ın  Neslinden  Akif 'e

3.       Hilal Gülek                           Vatan Şairine Mektup

13 Eylül 2021 tarihinde okulumuzda düzenlenecek törenle öğrencilerimize ödülleri verilecektir. Okul  idaresi olarak yarışmaya katılan tüm öğrencilerimize emeklerinden dolayı çok teşekkür ediyor, dereceye giren öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Haz

5. Sınıflara Seçme Sınavımızı yaptık yoğun katılımın olduğu sınava ilgi gösteren tüm adaylarımıza ve velilerimize teşekkür ederiz.

May

Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenlerine ilimizdeki proje okulları tanıtımı yapıldı.

Ara

Meryem Dua BAMJA, 2016 yılında okulumuz bünyesinde açılan otizm sınıfında okumaya başladı. 2020 yılında mezun ettiğimiz Meryem Dua 'nın Kur'an okumaya ilgisi   İHL Meslek Dersi öğretmenlerimiz tarafından fark edildi.

Kas

Fırak Kalkınma Ajansı tarafından desteklenen 2019 yılı Sosyal Gelişmeyi Destekleme Programı kapsamında İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzce okulumuza kazandırılan FETEM Atölyemiz hizmete girmiştir.

Ağu

İsteğe bağlı iller arası yer değişlikiliği sonucunda il dışına atamsı yapılan okulumuz  İHL Meslek Dersleri Öğretmeni Anıl KARAMADEN ile Kimya Öğretmeni Pelin NAZİK'e teşekkür plaketi verilmiştir.

Haz

5. SINIFLARA ÖĞRENCİ SEÇME SINAVI SONUÇLARI