Nis

5. SINIFLARA ÖĞRENCİ SEÇME SINAVI 11 HAZİRAN 2024 SALI GÜNÜ SAAT 11:00 DE YAPILACAKTIR.

NOT: BAŞVURULAR  OKULUMUZA  ŞAHSEN  YAPILACAKTIR.

3 HAZİRANDAN SONRA  KESİNLİKLE BAŞVURU ALINMAYACAKTIR.

BAŞVURU  22.04.2024 - 03.06.2024 TARİHLERİ ARASINDA YAPILACAKTIR.

Mrt

“Efor Projesi” kapsamında düzenlenen deneme sınavında dereceye giren öğrencilerimize  müdürümüz Ahmet Gökmen, başarı belgelerini verdi.

Mrt

Okulumuz ÇEDES projesi kapsamında ortaokul ve lise öğrencileri ile birlikte Vatan toprağının her zerresinde emeği olan şehitlerimizin ziyaret edilmesi şehit ve şehitlik kavramının genç nesillerce daha iyi anlaşılabilmesi için 33 Şehit Anıtı ve Bingöl Şehitliği ziyareti gerçekleştirildi. Emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuz Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Kulübü koordinesinde "Beni biz yapar paylaşmak"sosyal sorumluluk projesi kapsamında okulumuz öğrencileri, velilerimiz ve okulumuz personelinin desteğiyle toplanan nakit gıda kolisine dönüştürülerek 90 adet gıda kolisi satın alınarak ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırılmıştır

Mrt

Temel Eğitim Ortak Sınavları Konu Soru Dağılım Tabloları (Ortaokul)

Millî Eğitim Bakanlığı Ölçme ve Değerlendirme Yönetmeliği 9 Eylül 2023 tarihinde yayımlanarak yürürlüğe girmiştir. Yönetmelik'te ülke, il/ilçe ve okul genelinde ortak yazılıların yapılacağı; il/ilçe ve okul genelinde gerçekleştirilecek ortak sınavların ise il sınıf/alan zümreleri ve Ölçme Değerlendirme Merkezi Müdürlüklerince hazırlanacak konu soru dağılım tabloları çerçevesinde uygulanacağı belirtilmiştir.

Mrt

2023-2024 Eğitim-Öğretim yılı 2. dönem  okul genelinde yapılacak 1. ortak sınavlar için konu soru dağılım tabloları aşağıda tablo halinde yayımlanmıştır.

Mrt

Değerli Öğrencilerimizi Kur’an-ı Kerim’i doğru ve güzel okuma yolunda göstermiş oldukları gayretlerinden dolayı tebrik ediyoruz. Bir ömür Kur’an ahlakı ve şuuruyla yaşamaları dileğiyle… Rabbim muvaffak etsin.

Mrt

1-7 Mart Deprem Haftası etkinlikleri kapsamında okulumuzda deprem tatbikatı yapılmıştır.

Mrt

Yangın Eğitimi Kursu'nu almayan İdareci, Öğretmen ve Personelimiz eğitimleri okulumuz konferans salonunda İl Milli Eğitim Sivil Savunma Biirminden Mahsum KÖSE tarafından verildi.

Okulumuz Rehberlik Servisi Tarafından düzenlenen Meslek Tanıtm ve Kariyer Günleri Etkinliğine bingöl Üniversitesi Psikoloji Böümü Öğretim Üyesi Dr. Mehsum AVCI'yı öğrencilerimiz ile buluşturduk. Kariyer Planlama ve Motivasyon sunumlarından dolayı kendilerine teşekkür ederiz.

Okulumuz pansiyonunda sabah saat 09.00- 12.00 arası 8. Sınıf öğrencilerimize LGS’ ye hazırlık etüt programı uygulanmıştır. Programda öğretmenlerimiz refakatinde,  her gün 50 dakikadan oluşan 3’er  etüt yapılmış ,ardından öğrencilere pansiyonda öğle yemeği ikram edilerek okula gitmeleri sağlanmıştır. Öğrencilerimiz,  bir haftalık etüt programını deneme sınavı ile sonlandırmıştır. Verimli olduğunu tecrübe ettiğimiz etüt programımız bir sonraki hafta da devam edecektir. Öğrencilerimize faydalı olmasını temenni ederiz.

Okulumuz Türk Dili ve Edebiyati Ögretmeni Alkan KARKAŞ koordinesinde 11-A sinifi ile Bingöl İl Kütüphanesinde kitap okuma etkinliği gerçekleştirdik. Öğrencilerimizin Kütüphane ortamında ders çalışma, etüt, kitap okuma yapabileceklerini ayrica öğrencilerimizin  kütüphane kurallarını uygulamalı olarak öğrenmelerini sağladık.

6. sınıf veli toplantımızı yaptık.

Okulumuz Rehberlik Servisi tarafından düzenlenen Mezun ile Buluşma Etkinliğine okulumuz mezunlarından Gazi Üniversitesi Hukuk Fakültesi öğrencisi Nisa ÖNEGEL'i okula davet edip öğrenciler ile buluşturduk.

İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Abdulhaluk ÇAKAN başkanlığında EFOR Değerlendirme Toplantımızı yaptık.